ŠAKE I TEHNIČKE OBILJEŽILE SUSRET
Juniori Zadra poraženi od Zagreba 63-81
Piše: Mario Bašić | Objavljeno 1.5.2010 u 20:05.
ZDNews.hr

KK Zadar - juniori Foto: ZDS (arhiva)


KK Vinkovci - KK Cibona 57:77
KK Zadar - KK Zagreb 63-81(12-27, 17-11, 11-21, 23-22)


Utakmica Zadar - Zagreb obilovala je ružnim scenama kojima nije mjesto na sportskim borilištima. Sijevale su šake i tehničke pogreške na sve strane, nakon kojih je klupa Zadrana bila prepolovljena od pustih isključenja. Zagreb je bolje otvorio utakmicu te je završivšo prvu četvrtinu s prednošću od 15 koševa, 27-12.

Drugu četvrtinu Zadar se trgnuo i na odmor se otišlo sa +9 za Zagreb. Nakon odmora Zadrani su opet stali tako da je na kraju treće četvrtine Zagreb imao velikih + 19. Zadnju četvrtinu Zadar je zaigrao puno bolje i primaknuo se na -9. Od tada pa do kraja bilo je svega a najmanje košarke.

Nakon jedne za klupu Zadrana sporne odluke sudaca uslijedila je burna reakcija koja je rezultirala isključenjem trenera Popovića i koordinatora omladinskog pogona Joška Pulje, a momčadi Zadra su dosuđene 4 tehničke pogreške. Nakon revije slobodnih bacanja, Zagreb se opet vratio na +20. Ali večeras ni to nije bilo sve.

Pred sam kraj utakmice zaiskrilo je između mladog igrača Zadra Josipa Mičića i jednog igrača Zagreba nakon koje je pola klupe Zadra "uletilo" u teren. Uslijedilo je niz isključenja (Mičić, Milin, Banić, Jurlina i Jurjević). Na sreću nakon toga se ipak sve smirilo i utakmica je privedena kraju.

Nešto bolji od ostalih u večeras lošoj momčadi Zadra bili su Šango sa 11, Marasović sa 10, Vrsaljko, Jurjević i Smolić sa po 9 postignutih koševa. Kod Zagreba najbolji su bili Zadravec sa 24 i Šarić sa 18 poena i 13 skokova.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.