ŠOK NA STANOVIMA
Zadar poražen na Stanovima od Intera
Piše: Sportnet.hr | Objavljeno 17.4.2010 u 21:48.
ZDNews.hr

Ante Mitrović Foto: ZadarSport (arhiva)


Inter je u Zadru uzeo tri vrlo vrijedna boda u svojoj borbi za ostanak, a junak Zaprešića u subotu je postao Tomislav Bosec.

Zadar je ovoga proljeća pružao vrlo dobre igre da bi u posljednja dva kola, na dva gostovanja u Puli i Koprivnici ipak upisao dva poraza. A treći poraz u nizu doživjeli su na vlastitom terenu, od gostiju iz Zaprešića koji su došli tražiti bodove spasa.

Dobar početak Intera kao da je razbudio domaće igrače, ali Stjepan Skočibušić i Želimir Terkeš nisu iskoristili svoje prilike u prvom dijelu prvog poluvremena. Zadranima je zamalo pomogao i Interov branič Josip Barišić, čiji je pokušaj raščišćavanja situacije završio zamalo pored vratiju.

Ekipa Dalibora Zebića nije prestala pritiskati goste. Često su prijetili iz prekida, najviše iz udaraca iz kuta, a u 45. minuti sreću je okušao i Josip Bilaver.

U nastavku ništa novo. Zadrani su opet bili bolji protivnik na terenu, Ivan Santini mogao je konačno svladati Mateja Delača, no nije dobro reagirao u sjajnoj šansi.

I kako to obično biva, stigla je kazna za promašaje. Igrala se 74. minuta kada se jedne lopte u kaznenom prostoru zadarskog prvoligaša domogao Tomislav Bosec i pogodio za velikih 1:0 i minimalnu pobjedu koja je dodatno zakomplicirala stanje pri dnu tablice.

Naime, očajnički pokušaji Zadrana da sačuvaju barem remi nisu urodili plodom i sada su s 30 bodova upleteni u bitku za očuvanje mjesta u prvom razredu hrvatskog nogometa. Iako deseto mjesto naizgled djeluje sigurno, od 14. mjesta dijele ih samo četiri boda.

Inter je ovim slavljem, prvim nakon dolaska Ilije Lončarevića na klupu, iskoračio iz zone ispadanja i sigurno će u mnogo ugodnijoj atmosferi čekati odlučujuće izazove.
Marketing

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.