MIŠKOVIĆ TRAŽI HITNU ISPLATU DUGOVANJA
Damir Rančić radi neisplaćenih dugovanja napušta KK Zadar?
Piše: Mario Bašić i Hrvoje Bajlo | Objavljeno 6.4.2010 u 20:46.
ZDNews.hr

Damir Rančić Foto: Arhiva (ZDS)


Prema saznanjima portala ZadarSport, nakon odlaska Tonija Prostrana, Micaha Downsa i Trenta Plaisteda, listi bivših igrača KK Zadar trebao bi se pridružiti i šuter Damir Rančić. Tijekom današnjeg dana pokušali smo doći do samog Rančića, no bezuspješno. Ipak, uspjeli smo doći do njegovog managera, Duška Muškovića koji je u razgovoru za ZadarSport potvrdio svoj dolazak u Zadar na posljednje pregovore s Upravom kluba.

- Za sada vam mogu kazati samo kako ću ujutro oko 11 sati doći u Zadar i obaviti razgovor s čelnicima Košarkaškog kluba. Nakon razgovora ćemo vidjeti što i kako dalje – kazao je Mišković za ZadarSport.

Prema informacijama dostupnim našoj redakciji, jedan od Miškovićevih uvjeta biti će hitna isplata svih dugovanja koje KK Zadar ima prema Damiru Rančiću (poznato je kako su igrači Zadra od početka sezone primili samo dvije plaće). Prema našim informacijama, Rančić bi, ukoliko ne dođe do dogovora njegovog managera i predstavnika KK Zadar, svoj sadašnji klub trebao zamijeniti s jednim Španjolskim klubom.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.