NOVA POBJEDA KOŠARKAŠA ZADRA
Zadar lako protiv Darde
Piše: H.B. | Objavljeno 3.4.2010 u 21:13.
ZDNews.hr

Tomislav Ružić Foto: Arhiva (ZDS)


Košarkaši Zadra nastavili su s nizom pobjeda u A1 ligi za prvaka. S novom, četvrtom pobjedom u nizu, nad Dardom (76-94), izabranici Danijela Jusupa osigurali su prvo na tablici. Iako je ovo na prvi pogled visoka pobjeda Zadra, košarkaši KK Vrijednosnice Darda nisu se dali i bili su dostojan protivnik u prvih dvadesetak minuta susreta, pa se tako na poluvrijeme otišlo s rezultatom 41-46.

Utakmica je riješena u trećoj četvrtini kada je car ubacio tri trice, a Stipčević dvije, uz 10 koševa kapetana Tomislava Ružića. Na kraju treće četvrtine Zadrani su imali prednost od 21 koša (54-75), te su utakmicu mirno priveli kraju.

Što se mlađih igrača tiče, Miro Bilan za 10 minuta je postigao 3 koša, dok su Marino Šarlija (8 minuta) i Pavle Marčinković (5 minuta) postigli po 2 koša. Jure Škifić na parketu je proveo 5 minuta i postigao 3 koša. U sastavu ni ovaj put nije bilo Ivana Batura.

Bez Plaisteda

Kao što smo jučer prvi objavili, Američki centar Trent Plaisted napustio je Zadar radi neisplaćenih dugovanja te se danas nije nastupio protiv Darde. Prema svemu sudeći, njegova posljednja utakmca u dresu Zadra bila je ona protiv Cedevite.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.