OPET PROBLEMI...
Plaisted ostao u Zadru radi neisplaćenih dugovanja?
Piše: M.B. i H.B. | Objavljeno 3.4.2010 u 0:33.
ZDNews.hr

Trent Plaisted Foto: Arhiva (ZDS)


Prije teksta o Trentu Plaistedu, dužni smo svojim čitateljima demantirati priču o ulasku Atlantic Grupe u KK Zadar. Taj 'film' nažalost nećemo gledati, a što se ostalih stvari u klubu tiče - nema ništa novoga, izuzev informacije kako je radi nepodmirenih dugovanja Amerikanac Trent Plaisted ostao u Zadru.

Prisjetimo se samo slučaja Prostran kada je daroviti razigravač i dugogodišnji projekt kluba jednostavno otišao iz svog matičnog kluba u kojemu je želio igrati. No nije naišao na nikakvo razumijevanje Uprave i vodstva kluba. Jedina stavka iz ugovora na koju se mogao 'vaditi' je ta da mu dugovanja nisu podmirena, pa je tako bez odštete otišao u Zagreb. Dakle, činjenica je da oni koji su 'masno' plaćeni za svoj posao isti ne rade savjesno i što je najgore - rade ga na štetu najdražeg nam kluba.

Primio samo jednu plaću

Kako doznajemo od izvora bliskoga klubu zadarski centar Trent Plaisted nije otputovao s ostatkom momčadi na gostovanje kod KK Vrijednosnice Darda upravo iz razloga što plaću nije vidio mjesecima, točnije, dobio je samo jednu plaću od svog dolaska u Zadar. Hoće li Plaisted ostati u Zadru ili će na neki drugi način pokušati doći do svog novaca još uvijek nije poznato, jer nitko iz kluba s novinarima nije htio razgovarati o ovoj temi.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.