DRAMATIČAN SASTANAK UPRAVE KOŠARKAŠKOG KLUBA
Zadar napušta Višnjik i vraća se u Jazine!
Piše: Slobodna Dalmacija | Objavljeno 31.3.2010 u 18:57.
ZDNews.hr

Jazine Foto: Arhiva


Zadar se vraća u legendarne Jazine, zaključak je na sastanku Uprave kluba, održanom nedugo nakon utakmice s Cedevitom!

Naime, u velikoj financijskoj krizi koja je okovala zadarsku košarku, troškovi koje sa sobom nosi igranje u dvorani Krešimira Ćosića u Višnjiku, postali su ogroman teret za ionako praznu klupsku blagajnu.

Nadalje, sve manji broj gledatelja, dodatno je potaknuo čelne ljude na razmišljanje o povratku pod skute “stare dame”.

- Nismo imali previše izbora, jer svakodnevni treninzi te utakmice stvaraju nam velike troškove tako da ćemo do kraja ove sezone prvu momčad premjestiti u Jazine. Ukoliko momčad izbori prolaz do finalnih utakmica za prvaka Hrvatske, čak ćemo i njih igrati u istoj dvorani.

- Doslovce, primorani smo na ovakav potez, koji zasigurno kod dobrog djela naših gledatelja neće naići na odobravanje. Važno je istaknuti kako će pretplatnici imati osigurana mjesta. Za sve koji ne žele prihvatiti ovakvo stanje nismo u mogućnosti vratiti novac te ih molimo da u ovom trenutku to bude njihov prilog stabilizaciji kluba – kazao nam je član uprave koji je želio ostati anoniman.

Onoga trenutka kad su saznali za infrastrukturni korak unatrag, igrači su ostali skamenjeni, jer udobnost koju sa sobom nosi Višnjik teško se odbacuje. Ali su ipak vijest mirno primili k znanju.

- U našim ugovorima ne piše gdje ćemo igrati tako da i nemamo pravo na komentar. Iskreno, povratak u Jazine u kojima je svi dobro znaju pravi pakao , za razliku od više nego na hladnog Višnjika, mogao bi nam uvelike pomoći u borbi za prvaka – kazali su u glas igrači Zadra.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.