IZJAVE AKTERA NAKON UTAKMICE
VIDEO - Bilan: Nisam zadovoljan svojom igrom
Piše: H.B. | Objavljeno 24.3.2010 u 1:39.
ZDNews.hr

Bilan, Perić i Pešut Video: H.B.


Miro Bilan:
Naizgled lagana utakmica, no i za nju smo se morali pripremiti, kao i za svaku drugu utakmicu. Na kraju je dobro ispalo, pobijedili smo sa 40 koševa razlike. Mislim da smo 'ok' odradili ovo i idemo dalje. Nisam baš zadovoljan svojom igrom, kada sam prvi put ušao, loše sam odreagirao , no bilo je 'ok' kasnije. Kada uđem u igru moram dati veći impuls – kazao je Bilan.



Hrvoje Perić:
Dobro smo odradili utakmicu, dobili s puno poena, Zabok je puno bolji nego što rezultat govori. Sutra se već koncentriramo na Slavonski Brod da ne bi bilo nekih iznenađenja – kratak je bio Perić.



Mario Pešut (Zabok)
Nekako smo ukočeno i impresionirano ušli u utakmicu, tako da po mome nismo dali maksimum koliko smo mogli. Rezultat je takav kakav je, primili smo manje od 100 koševa, to je možda mala satisfakcija



Instalirajte flash player.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.