EROTIC FRONT ZABOK STIŽU NA VIŠNJIK!
VIDEO - Mario Pešut: Odigrati ćemo hrabro protiv Zadra
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 22.3.2010 u 23:58.
ZDNews.hr

Mario Pešut Foto: Arhiva


Nakon traume zvane NLB liga i osmog mjesta na kojemu je KK Zadar ostao, iza Zagreba, Cibone i Cedevite, pred izabranicima Danijela Jusupa ipak je blaži raspored utakmca. Počinje Prvenstvo hrvatske, Liga za prvaka! U prvom kolu Zadrani će snage odmjeriti sa KK Zabok u čijim su redovima čak četvorica Zadrana! Razgovarali smo s jednim od njih, Marijom Pešutom, mladim talentiranim razigravačem koji nažalost priliku u seniorima Zadra nikad nije dobio, iako je bio jedan od perspektivnijih juniora.

Kakvo je stanje u momčadi Zaboka, očekuje vas teško gostovanje u Zadru?

- Atmosfera u momčadi je odlična. Ulaskom u Ligu za prvaka napravili smo povijesni uspjeh za klub i razveselili naše navijače kojih će sigurno biti i u utorak na Višnjiku (Erotic Front Zabok, op.p.). Iako nam je na početku lige glavni cilj bio ostanak u ligi, svojim rezultatima pokazali smo da možemo puno više, a za ovako dobar rezultat u konačnici ključan je niz od 7 uzastopnih pobjeda koji je došao u vrlo važnom periodu natjecanja.



Kako ste se pripremali za Zadar?

- Pošto je u ligi za prvaka sve na jednom većem nivou,puno smo radili na treninzima kako bi se kao momčad prilagodili na brži tempo igre koji nas čeka u utorak na utakmici sa Zadrom. Nastojat ćemo hrabro ući u utakmicu i odigrati najbolje što možemo.

Nastupit ćeš po prvi put protiv Zadra… Kakva su očekivanja?

- Utakmica sa Zadrom na Višnjiku je ogroman motiv za sve naše igrače, a pogotovo za nas Zadrane u ekipi (Pešut, Krapić, Čular, Peklarić, op.p.) koji smo emotivno vezani za grad i klub – kazao je za kraj Pešut u razgovoru za ZadarSport.

Utakmica 1. kola Lige za prvaka između Zadra i Zaboka zakazana je za 18 sati (dvorana Krešimira Ćosića).

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.