PRVO GOSTOVANJE U "KRIVOM" DRESU
Toni Prostran: Nadam se pozitivnoj reakciji zadarske publike
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 19.3.2010 u 23:44.
ZDNews.hr

Toni Prostran Foto: KK Zagreb


Košarkaše Zadra u 18 sati očekuje utakmica posljednjeg, 26. kola NLB lige. Zadrani će nažalost NLB ligu završiti na 8. mjestu i ako pobjede, ali i ako izgube. Uoči utakmice razgovarali smo sa sadašnjim članom Zagreba i bivšim igračem Zadra Tonijem Prostranom koji je u razgovoru za ZadarSport kazao kako se pri svom predstavljanju nada pozitivnoj reakciji zadarske publike.

U dresu si Zagreba, malo je čudno vidjeti te u žutoj majici, što možeš reći, kakva su očekivanja za sutra?

- Što reći, obično sam ovdje dolazio na treninge, no što se može, sada sam u drugom dresu i u drugom klubu. Ja sam spreman za utakmicu, nadam se i dobrom dočeku, ne bojim se, vidjet ćemo kako će sve ispasti.

Danijel Jusup o utakmici sa Zagrebom:

Najveća opasnost prijeti nam od njihove pick and roll igre u kojoj sjajno funkcioniraju Simon i Žorić. To su igrači koji najviše vremena provode u igri i sve se vrti oko njih. Simon igra u vrhunskoj formi, dominantan je u svim statističkim rubrikama i pod svaku cijenu moramo zatvoriti taj dvojac. Ne znam hoće li nastupiti Mulaomerović no i bez njega Zagreb ima respektabilan roster i igrače koji mogu riješiti utakmicu. Za nas je ovaj susret važan zbog skorog početka Hrvatskog prvenstva i uigravanje

Pretpostavljam da će ti biti dosta teško, kakav doček očekuješ pri predstavljanju igrača?

- Naravno da će mi biti teško, ipak je ovo prvi put da ovdje gostujem, ali što je – tu je, profesionalac sam i izdržat ću i to. Iskreno, ne znam što da očekujem, ja se nadam pozitivnoj reakciji, no što bude bit će.

Kako najaviti utakmicu sa Zadrom?

- Mi smo ovdje došli pobijediti, to je najvažnije. Imamo svoj cilj i vjerujem u pobjedu. Mi još uvijek imamo šanse za Final four, moraju nam se još poklopiti neki rezultati, uglavnom, u utakmici sa Zadrom ćemo dati 120 posto. Svi smo spremni osim Miljkovića koji ima problema s ozljedom. Vjerujem da ćemo doći do pobjede.

Zadru baš i ne ide ove godine, kako to komentiraš?

- Iskreno jako mi je žao zbog toga, no oni se moraju sami izvući, vjerujem da će Tornado stati iza njih i da će im krenuti – za kraj će Prostran.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.