NIJE U ŠOLDIMA SVE
Darko Pahlić: Ne želim biti dio tima koji ovako vodi klub
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 11.3.2010 u 23:44.
ZDNews.hr

Darko Pahlić, Arijan Komazec i Ante Matulović Foto: Arhiva (ZDS)


Nakon što je u srijedu 10. ožujka UO KK Zadar donio odluku o tome kako će se raspisati natječaj za novog sportskog direktora, u javnosti se počelo nagađati tko bi mogao biti nasljednik Zmage Sagadina na toj funkciji. Kako smo jučer napisali, jedan od ozbiljnijih kandidata bio je i bivši legendarni igrač Zadra (prvak sa Zadrom 1986.) Darko Pahlić. No, on je odbio sjesti na užarenu sjedalicu koja je predviđena za novog sportskog direktora.

- Iako se naveliko po gradu priča kako ću ja postati novi sportski direktor Zadra, to se ipak neće dogoditi. Neću se niti prijaviti na natječaj jer ne želim biti dio sadašnjeg tima koji danas i na ovakav način vodi KK Zadar. Trenutno sam na višoj trenerskoj školi i to mi je glavna preokupacija – kazao je Pahlić u razgovoru za ZadarSport.

Arijan Komazec: Ne zanima me funkcija sportskog direktora

Ni Arijana Komazeca ne zanima funkcija sportskog direktora, evo što nam je kazao kada smo ga upitali hoće li se prijaviti na natječaj:

- Nisam zainteresiran za funkciju sportskog direktora u KK Zadar niti ću se prijavljivati na natječaj, trenutno mi to nije prioritet - kazao nam je legendarni Komazec.

Tko će se prijaviti na natječaj za novog sportskog direktora još uvijek nije poznato. S obzirom na opći iznered koji već neko vrijeme vlada u klubu, jasno je da je malo onih koji žele prihvatiti ovaj izazov.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.