Konačni oproštaj od Final Foura: I Bosna pobijedila Zadar...
Piše: H.B. | Objavljeno 6.3.2010 u 22:29.
ZDNews.hr

Marko Car Foto: Arhiva


Košarkaši Zadra još se jednom vraćaju poraženi sa gostovanja u NLB ligi. Danas je od Zadra bila bolja posljednjeplasirana momčad lige Bosna koja je nakon odigranih 40 minuta slavila 87-83.

Premda su Zadrani gubili i po deset koševa razlike (61-51 u trećoj četvrtini), domaći su preko Kojadinovića i Jovanovića tricama odveli domaće na novih deset koševa prednosti (63-53).

Unatoč tome, izabranici Danijela Jusupa vratili su se u susret, ali u konačnici nisu uspjeli doći do rezultatske prednosti, što su košarkaši Bosne danas kaznili.

EuroChallenge ili Eurokup

Porazom protiv Bosne, Zadar se definitivno i službeno oprostio od lova na četvrto mjesto koje vodi na Final Four NLB lige, a u pitanje je dovedena i sedmu poziciju koja vodi u Eurokup.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.