USPIJEH ZADARSKIH BORACA
Zadrani uspješni na Judo turniru u Samoboru
Piše: ZadarSport | Objavljeno 3.3.2010 u 23:55.
ZDNews.hr

Ivona Lerga, Kristijan Perović i Zrinka Miočić


Proteklog vikenda održan je međunarodni judo turnir "kup Samobora 2010.". U dva dana natjecanja, sportska dvorana OŠ "Bogumil Toni" ugostila je ukupno 620 natjecatelja iz 42 kluba i 6 zemalja (HR, SLO, SRB, HUN, CZE, BLR). Natjecatelji su se natjecali u kategorijama mlađih kadetkinja i mlađih kadeta, kategoriji kadetkinja i kadeta, te u kategoriji juniora i juniorki. Judo klub "Zadar" je na ovom turniru nastupio sa sveukupno 16 natjecatelja. Zadarski judaši su nastupali pod vodstvom trenera Jurice Zankija, Dragana Kneževića i Stipe Grgasa.

U kategoriji mlađih kadetkinja i kadeta medalje su osvojili:

1. Zrinka Miočić osvojila je prvo mjesto
2. Kristijan Perović i Predrag Bursač osvojili su treća mjesta
3. Ante Kovačević je osvojio peto mjesto

U kategoriji juniora i juniorki medalje su osvojili:

1. Ivona Lerga osvojila je drugo mjesto
2. Pavao Lukačić i Ivan Mulc osvojili su treća mjesta

Zadarskim judašima je ovo bilo pripremno natjecanje za nadolazeće juniorsko prvenstvo Hrvatske, koje će se održati 14. 03. 2010 u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.