Ekskluzivno doznajemo: Juby Johnson potpisao za Gravelines Dunkerque!
Piše: H.B. i F.G. | Objavljeno 28.2.2010 u 2:18.
ZDNews.hr

Juby Johnson Foto: Arhiva


Bivši igrač Zadra i nikad prežaljeni legendarni Juby Johnson potpisao je ugovor do kraja sezone s francuskom momčadi Gravelines-Dunkerque (Gravelines je četvrtoplasirana momčad Francuske LNB lige s omjerom 13-7, baš kao Nancy i Orleans, a za vodećim Le Mansom ostaje tri boda), nakon što se u u francuskoj momčadi ozlijedio Trey Johnson.

Upravo je ozljeđeni Trey Johnson nesuđeni je igrać KK Zadar, naime, nakon kratke epizode u dresu Hemorafma u sezoni 2007/ 08, trebao je zamijeniti Shamella Stallwortha, zbog loših predstava u početku sezone, no nije došlo do transfera jer je u nastavku sezone Stallworth počeo pružati bitno bolje igre.

Bilo kako bilo, Francuzi se odlučili dovesti Jubya Johnsona koji nakon odlaska iz Zadra, gdje je proveo punih pet godina nije nigdje nastupao, iako je imao pravovaljani ugovor s ukrajinskim Azovmashem.

- Sretan sam što sam potpisao za Gravelines-Dunkerque i nadam se da ću pružiti dobre partije – kazao nam je kratko legendarni Juby.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.