Novi pokušaj zamagljivanja očiju zadarskih navijača...
Piše: ZadarSport | Objavljeno 25.2.2010 u 15:37.
ZDNews.hr

Zdenko Mičić - direktor kluba Foto: Arhiva


Na sastanku UO KK Zadar održanog 24. veljače 2010. raspravljalo se o aktualnom stanju u klubu.

Prva točka bio je razgovor o financijskom stanju, ekonomska kriza uzima svoj danak, a u klubu je situacija teška i pogoršava se iz dana u dan. Sukladno tome, eventualni dolazak novog igračkog pojačanja potpuno je isključen.Sve snage usmjerene su u pronalaženju sredstava za podmirenje trenutačnog igračkog kadra. Također je u tijeku revizija poslovanja KK Zadar u posljednjih 5 godina koja bi trebala biti zaključena u sljedećih mjesec dana a dati će kompletni uvid u stvarno financijsko stanje te ujedno biti podloga za odluke u budućnosti.

Ambicije KK Zadar u tekućoj sezoni kreću se u pravcu što boljeg konačnog plasmana u regionalnoj ligi. Završnica ovog natjecanja po svemu sudeći vrlo je neizvjesna, samim time dovedena je u pitanje kandidatura KK Zadar za domaćina Final foura. Organizacija završnice u slučaju domaćinstva tražila bi dodatna financijska sredstva, a povodom toga Zadar bi trebali posjetiti predstavnici vodstva NLB lige, koji bi u dogovoru s gradskim ocima i klubom razmotrili mogućnosti održavanja završnog turnira u Zadru.

KK Zadar ima za cilj plasman koji će i u narednoj sezoni osigurati nastup u Eurokup natjecanju. Početkom ožujka 2010. odražat će se skupština NLB lige na kojoj će se raspravljati o broju klubova u sljedećoj sezoni što će bitno utjecati na važnost prvenstva Hrvatske. Stoga, sve će snage biti usmjerene na ovo natjecanje u kojem će se tražiti što bolji plasman, ali i dodatna afirmacija mladih igrača.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.