Jusup za ZadarSport: Ne dovodimo novog razigravača
Piše: H.B. | Objavljeno 24.2.2010 u 22:16.
ZDNews.hr

Corey Brewer i Rok Stipčević Foto: ZDS (arhiva)


U Donatovu gradu se danas zakotrljala priča kako bi redove Zadra mogao pojačati novi razigravač, konkretno, spomenula su se imena bivšeg igrača Zadra Coreya Brewera te Alex Gordona.

Tragom informacije objavljene na portalu Slobodne Dalmacije, nazvali smo trenera prve momčadi KK Zadar, Danijela Jusupa koji je u kratkom razgovoru za ZadarSport kazao kako Zadar nije u potrazi za novim razigravačem.

- Koliko ja znam, Zadar nije u potrazi za novim igračem, jer nam to ovakva situacija nažalost ne dopušta. Koliko je meni poznato Brewer je igrač pod ugovorom, a za Alexa Gordona nisam čuo. Dakle, ja ne znam da se dovodi neki igrač, nitko mi nije to rekao – bio je kratak Jusup.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.