VIDEO: Ovo je dokaz da je Zadar pokraden, kaznite Muhvića!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 19.2.2010 u 23:46.
ZDNews.hr

Silazna putanja - kako da ne! Screenshot: Video


U polufinalnoj utakmici Kupa Krešimira Ćosića glavni akter i režiser priče koja je Zadrane izbacila iz finala Kupa Krešimira Ćosića bio je nedvojbeno Dubravko Muhvić, HKS-ov sudac kojemu ovo nije prvi put da svoj "posao" obavlja na štetu Zadra.

Naime, isti je sudac Zadrane pokrao i prije dvije godine, također u Trnskom i također u polufinalu kupa Krešimira Ćosića kada je Zadar igrao protiv Zagreba. Tada je na klupi Zadra bio Aco Petrović.

Video snimka dokazuje da je Hrvoje Perić uistinu blokirao šut Ciboninog razigravača Gordona, no ne na način na koji je to vidio Dubravko Muhvić. Naime, na snimci se jasno vidi Perićeva blokada u uzlaznoj putanji nakon koje se lopta odbija od tablu, suprotno onome što je Muhvić sudio.



Video snimku u većoj rezoluciji pogledajte klikom ovdje!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.