NEVJEROJATAN USPJEH
VK Jadran: Šest državnih odličja!
Piše: ZDS
Objavljeno 6.7.2009 u 14:19


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Zadarsport.comOsmerac Jadrana / Veslači zadarskog Jadrana uspješno su nastupili na prvenstvu Hrvatske za juniore i kadete održanom na regatnoj stazi jezera Jarun u Zagrebu osvojivši četiri prva, jedno drugo i jedno treće mjesto.

U subotu, prvog dana finalnih utrka, prvu pobjedu donio je četverac sa kormilarom juniora u sastavu Marin Mašina, Karlo Bilić, Marko Đurica, Josip Jurjević i kormilar Kristian Zelić. Oni su napravili malo iznenađenje i pobijedili ispred vrlo dobre posade osječkog Iktusa. Drugu pobjedu donio je osmerac mlađih juniora koji je suvereno vladao stazom i po četvrti puta za redom obranio naslov prvaka države u ovoj disciplini. Osmerac su veslali: Mate Ledenko, Roko Pekić, Antonio Adžić, Mile Čakarun, Ivan Crljenko, Ante Antišin, Vito Žuvanić, Josip Pavić i kormilar Marko Jakušić.

Drugi dan donio je još dvije pobjede, a ostvarili su ih dvojac mlađih juniora Mate Ledenko i Roko Pekić te četverac sa kormilarom mlađih juniora Ante Antišin, Antonio Adžić, Ivan Crljenko, Mile Čakarun i kormilar Marko Jakušić.
Odličan nastup imao je i osmerac juniora, koji je osvojio drugo mjesto, a veslao je u sastavu: Marin Mašina, Karlo Bilić, Marko Đurica, Josip Jurjević, Ivan Lulić, Dino Bajlo, Josip Pavić i Ivan Bezinović s kormilarom Kristianom Zelićem.

Treće mjesto osvojio je četverac na pariće mlađih juniora u sastavu: Ivan Bezinović, Željko Batur, Ivan Zubčić i Marko Perić.



ZadarSport on Facebook
Copyright © ZadarSport 2007-2011