Mašina osvojio prvo mjesto u kombiniranom četvercu!
Piše: ZDS
Objavljeno 20.4.2009 u 22:39


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Zadarsport.comMarin Mašina / Foto: Jadran Veslači zadarskog Jadrana nastupili su proteklog vikenda u Zagrebu na našoj najjačoj međunarodnoj regati, 26. po redu Croatia openu, koji je okupio do sada rekordan broj veslača i posada. Regata je poslužila i kao prva međunarodna provjera za potencijalne kandidate za sastav posada hrvatske veslačke reprezentacije.

U vrlo jakoj konkurenciji veslača iz desetak država najbolji rezultat na regati od veslača Jadrana postigao je Marin Mašina osvojivši prvo mjesto u kombiniranom četvercu na pariće juniora zajedno sa veslačima zagrebačke Mladosti Matijom Sudićem i Vedranom Radonoćem te karlovačke Korane Damirom Šabićem. Ova posada sastavljena je od trenutno najbolja četiri juniorska skifista u Hrvatskoj, a pobijedila je ispred vrlo dobre slovenske posade.

Marko Đurica i Karlo Bilić

Od ostalih veslača Jadrana, koji su nastupili na ovoj regati solidan rezultat ostvarila je posada dvojca bez kormilara juniora Marko Đurica i Karlo Bilić, koja je prvog dana regate zauzela osmo mjesto među 23 prijavljene posade, dok je drugoga dana, veslajući u kombiniranom četvercu bez kormilara sa veslačima osječkog Iktusa osvojila četvrto mjesto.

Seniori nisu ostvarili zapaženije rezultate, pa je tako posada dvojca bez kormilara Marin Begović i Branko Begović prvog dana regate zauzela 11 mjesto, dok su slijedećeg dana veslajući sa Josipom Stojčevićem i veslačem Iktusa iz Osijeka Matom Mogušem zauzeli sedmo mjesto u poretku seniorskih četveraca bez kormilara.



ZadarSport on Facebook
Copyright © ZadarSport 2007-2011