"Smijenili su me radi velike ljubavi prema meni"
Piše: Hrvoje Bajlo
Objavljeno 9.4.2009 u 20:00


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Zadarsport.comGiuseppe Giergia / Screenshot i Video: Televizija VOX Dan nakon što je doznao kako više nije sportski direktor KK Zadar, Giuseppe Giergia kazao je sljedeće:

- Moj komentar je taj da smatram da su me smijenili zbog velike ljubavi prema meni, zbog toga što imamo veliki uspjeh jer u posljednje četiri godine osvojili smo dva naslova prvaka države i tri Kupa Krešimira Ćosića, odigrali Final four, Final eight - riječi su Giuseppea Giergie.

- Uprava kluba jednoglasno je izglasala nepovjerenje sportskom direktoru i generalnom menadžeru gospodinu Giergi, zahvalila mu na dosadašnjoj suradnji i biti će mu ponuđeno mjesto stručnog savjetnika pri upravi kluba – kazao je Branko Ljubičić, glasnogovornik četveročlane komisije koja upravlja klubom.

Sada već bivši direktor kluba, Giuseppe Giergia u razgovoru za Televiziju VOX kazao je kako smatra da je smijenjen radi velike ljubavi Uprave kluba prema njemu. Još jednom je ponovio kako su u njegovom mandatu osvojena tri kupa Krešimira Ćosića te dva naslova prvaka države

- Moj komentar je taj da smatram da su me smijenili zbog velike ljubavi prema meni, zbog toga što imamo veliki uspjeh jer u posljednje četiri godine osvojili smo dva naslova prvaka države i tri Kupa Krešimira Ćosića, odigrali Final four, Final eight. Sve ove uspjehe polučili smo sa mojim suradnicima i u zadnjih 20 godina većeg uspjeha u košarci nije bilo. Mislim da su to uzroci zbog čega sam ja smijenjen, to je sve što mogu kazati.

Opširnije u video prilogu.



ZadarSport on Facebook
Copyright © ZadarSport 2007-2011