ČAK ŠEST ODLIČJA ZA JADRAN
Jadranu šest odličja na PH
Piše: P.M., B.T / 057Info.hr
Objavljeno 7.7.2008 u 12:56


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Zadarsport.comOsmerac / Foto: 057Info.hr Na prvenstvu Hrvatske za kadete, mlađe juniore i juniore održanom na regatnoj stazi "Jarun" u Zagrebu veslači zadarskog "Jadrana" osvojili su tri prva, dva druga i jedno treće mjesto.

Prva mjesto treću godinu u nizu osvojio je je osmerac mlađih juniora u sastavu Roko Pekić, Edi Ivanov, Antonio Adžić, Ante Zrilić, Sandro Demo, Mile Čakarun, Josip Jurjević, Ivan Lulić i kormilar Mateo Tolić koji je uvjerljivo pobijedio ispred posade "Croatije" iz Zagreba sa skoro tri dužine prednosti.

Zlatno odličje osvojio je i četverac sa kormilarom mlađih juniora Ivan Lulić, Josip Jurjević, Mile Čakarun, Sandro Demo i kormilar Mateo Tolić koji je također vodio čitavu utrku i uvjerljivo pobijedio na kraju utrke. Treće zlato donio je četverac na pariće kadeta Željko Batur, Ivan Zubčić, Marko Perić i Mihovil Maričić pobijedivši u prednatjecanju, polufinalu i konačno u finalnoj utrci.

Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojio je osmerac juniora Frane Markulić, Toni Bilan, Marko Đurica, Karlo Bilić, Marin Mašina, Damir Hegić, Dino Bajlo, Filip Baričević i kormilar Josip Pavić te četverac sa kormilarom juniora Frane Markulić, Toni Bilan, Marko Đurica, Karlo Bilić i kormilar Josip Pavić. I na kraju treće mjesto i brončanu medalju je izborio dvojac na pariće kadeta Antun Plenković i Toni Jelenković.



ZadarSport on Facebook
Copyright © ZadarSport 2007-2011