Tihomir Bujan novi-stari trener KK Borik Puntamika
Piše: ZadarSport | Objavljeno 11.12.2007 u 15:56.
ZDNews.hr

Ponovno zajedno - kapetan Mate Mrva i Tihomir Bujan (foto: 057info.hr) Foto: 057info.hr


Tihomir Bujan novi je trener KK Borik Puntamika. Kako doznajemo iz izvora bliskih klubu, Upravni odbor "Borika" danas je smijenio trenera Ivan Meheša, a njegovu funkciju preuzet će upravo Tihomir Bujan.

Bujan je naime dobio otkaz u Širokom nakon izuzetno lošeg prvog dijela sezone u kojem je njegova momčad ostvarila samo dvije pobjede uz jedanaest poraza.

Poraz prošloga petka od Zagreba na Pecari bio je izgleda kap koja je prelila čašu, te je uprava prvaka BiH odlučila napraviti korjenite promjene u ekipi, počevši od trenera.

S druge strane isto tako loš start imali su košarkaši Borik Puntamike koji su u prvih devet kola A-1 lige ostvarili samo tri pobjede uz čak šest poraza (3 domaća). Igra Borika nije ni približno dobra kao ona iz prethodnih sezona, a klub se nalazi na diobi pretposljednjeg mjesta.

Sve to koštalo je trenerske pozicije Ivana Meheša, a čelnici Borika odlučili su se na već provjereno rješenje, Tihomira Bujana koji je proteklih godina od lokalnog kluba s Puntamike stvorio respektabilnog prvoligaša, a Jazine pretvorio u neosvojivu tvrđavu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.