ZADAR SportZadne-Izdvojeno

BRAVO NAŠI Judo klub Zadar vratio se sa 5 zlatnih, 6 srbrnih i 7 brončanih medalja

tnOvog vikenda je održan uskršnji judo turnir „Split 2012“ na kojem je nastupilo 460 natjecatelja iz 15 klubova. Članovi judo kluba Zadar su pod vodstvom trenera Jurice Zankija, Stipe Grgasa i Dragana Kneževića nastupili sa 25 natjecatelja te su osvojili 5 zlatnih, 6 srebrnih i 7 brončanih medalja.

U konkurenciji mlađih dječaka do 10 godina zlatne medalje su osvojili Roko Horžić i Donat Martinović, srebrene medalje su osvojili Nora Zekanović, Frane Katačić i Rafael Buljat dok su Marcelo Patrk i Donatela Bajlo osvojili brončane medalje.

U konkurenciji dječaka i djevojčica do 12 godina zlatne medalje su osvojili Luka Mijić i Bartol Pilić, srebrenu medalju je osvojio Hari Mičić dok je Petar Petković osvojio brončanu medalju.

U konkurenciji dječaka i djevojčica do 14 godina zlatnu medalju je osvojio Matija Vrkić, srebrene medalje su osvojili Antonio Radović i Mateo Perković dok su Nina Ćurko, Luka Mijić, Hari Mičić i Petar Petković osvojili brončane medalje.

Posebno priznanje dobio je Donat Martinović koji je proglašen za najboljeg natjecatelja u kategoriji dječaka do 10 godina. Za judo klub Zadar još su nastupili Mateo Blaslov, Leon Vuletić, Roko Bučić, David Bašić, Marko Vrkić, Niko Švorinić, Roko Tičić, Đani Peričić, Valentina Krasniqi i Josip Kranjčina.

 





Related Articles

Back to top button