Zadne-Izdvojeno

Božidar Kalmeta postao gradonačelnik, Stipe Zrilić župan

stipeNakon obrađenih više od 90 posto biračkih mjesta sa sigurnošću se može reći da su kandidadti HDZ-a i koalicijskih partnera odnijeli pobjedu u gradu Zadru gdje je Božidar Kalmeta osvojio 57,28 posto glasova birača, te u Zadarskoj županiji gdje je dosadašnji župan Stipe Zrilić osvojio 53,7 posto glasova.

– Velika potpora birača koju uživamo, garancija je da ćemo i dalje voditi Zadar uspješno, nećemo slušati nikoga osim Zadrane, rekao je Božidar Kalmeta nakon što je postalo jasno da se vraća na čelo Grada.

Njegov protukandidat, Ivo Bilić, čestitao je Kalmeti i naglasio: – Očito Zadrani još uvijek nisu spremni na promjene, oni i dalje žele status quo.

– Pred nama je važno vrijeme, ulazak u EU, Mislim da smo zadržali dosta veliku potporu birača, ova županija je i dalje naša, kazao je Stipe Zrilić, za prve poteze kaže kako neće biti velikih iznenađenja, svi važni programi su već doneseni, trebamo se okrenuti zapošljavanju i gospodarskom razvitku, izjavio je na “vruće” Stipe Zrilić u razgovoru za Radio Zadar.





Related Articles

Back to top button