IzdvojenoZADAR Sport

‘Boris Skroće više nije direktor kluba’

Košarkaški klub Zadar ostao je u ABA ligi. Cilj, koji nije ni zacrtan na početku sezone, tako je uspješno ostvaren. Prije samo nekoliko tjedana Zadar je živio za Jazine, a ona stara sportska i navijačka atmosfera uspjela se još jednom osjetiti u legendarnoj dvorani. S jedne strane, Zadar je u Krešinoj dvorani igrao protiv Cibone u sablazno praznoj dvorani, dok je s druge strane u Jazinama održan masovni prosvjed zadarskih navijača, Tornada. Održana je za to vrijeme i humanitarna akcija UN Tornado kojom je prikupljeno 28.642,40 za našu sugrađanku Anđelu Piplović.

Posljednja utakmica ABA lige između Zadra i Union Olimpije završila je, kao što je poznato, pobjedom Zadra koji je osigurao igranje u ABA ligi i dogodine. No, neke promjene, prije svega u vodstvu kluba tek će se dogoditi

– Boris Skroće više neće obnašati funkciju direktora kluba. Možemo slobodno reći da više nije direktor kluba iako to formalno još uvijek je. Ono što će se događati u narednim danima je to da će se raspisat će se javni natječaj za novog direktora trgovačkog društva i svi oni koji žele pomoći klubu i koji za to imaju kvalifikacije, moći će se javit i njihove molbe će biti razmotrene. Cijeli proces započeti će vrlo brzo i iskreno se nadamo da ćemo ovaj put pronaći nekoga s dugoročnijim i kvalitetnijim planom za KK Zadar – kazao je za ZADAR News i ZADAR Sport izvor iz Nadzornog odbora KK Zadar š.d.d.

A odlazi li sa Skroćom još netko, naš izvor nije htio potvrditi.

 





Related Articles

Back to top button