ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Boris Skroće o dugu od 27 milijuna kuna: Ne znamo koliko smo dužni!?

Boris Skroče
Boris Skroče
[pullquote]’Kod mene nitko nije bio i nudio novce za klub’

Direktor Skroće kazao je i kako, citiramo, “kod njega nije bio nitko tko je nudio novce koje bi investirao u Košarkaški klub Zadar”, što bi u prijevodu značilo da u klubu imaju očito drugačije poimanje marketinga, pa misle da bi sponzori trebali dolaziti njima, a ne oni ići prema sponzorima, što je jedino logično i ispravno.[/pullquote]Direktor Košarkaškog kluba Zadar, Boris Skroće ne zna koliko je klub dužan novaca. Ne samo da Skroće ne zna koliko je klub dužan, već ne zna ni kada će FIBA odblokirati KK Zadar zbog neplaćanja Romea Travisa. Da stvar bude gora, Skroće ne zna ni kada će klupski račun biti odblokiran, odnosno kada će igrači primiti svoje zaslužene plaće.

Je li istina da je klub dužan 27 milijuna kuna?

– Ne znam trenutno koje su klupske dubioze, trebao bih to provjeriti s računovodstvom. Uz detaljnu analizu teško bismo odmah došli do točnog iznosa duga, znate, sad se knjiži lanjska godina itd. Ima toga, ali znam da toliko nismo dužni. Nema teoretske šanse, to su laži – kazao je direktor kluba u razgovoru za ZDNews.hr, te je između ostaloga dodao kako ne zna kada će klupski račun biti odblokiran.

– Te informacije također nemam. Novih sponzora nema, tako da je teško očekivati boljitak na tom polju – kazao je.

Za kraj, Skroće ne zna ni kada će se riješiti slučaj Travis i blokada na FIBA-i.

– Ne znam kada će se to riješiti, aktivno radimo na tome.Kukavički potez Lovre Peraića i Ante BabićaOstavka Lovre Peraića na mjesto člana Nadzornog odbora KK Zadar?– To je njegova odluka koju poštujem – kazao je Skroće o odluci Peraića koja je u javnosti od strane navijača uglavnom dočekana kao izdajnička (isto je napravio i Ante Babić, također biši član NO kluba nakon što mu se nisu ostvarile pročelničke ambicije, op.a.), nešto što bi se moglo opisati riječima “kapetan bježi s broda koji tone”.Ni za ni protiv tematske sjednice o Košarkaškom klubu ZadarOporba je prikupila trećinu potpisa za tematsku sjednicu Gradskog vijeća na kojoj bi se, prema najavama, trebalo razgovarati o pljački i uništenju kluba, što mislite o tome i hoćete li doći na sjednicu?- Nisam ni za, niti sam protiv takve sjednice. Nemam svoje mišljenje. Doći ću, naravno, ukolko me vlasnik kluba, a to je Grad Zadar pozove – za kraj će Skroće.





Related Articles

Back to top button