ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Boris Skroče ne želi dostaviti uplatnice koje “ima” te tvrdi: Fiba laže, podmirili smo sva dugovanja prema Travisu!

Boris Skroče
Boris Skroče

[pullquote]Mogu sad dovesti koga hoću

Sam direktor u izjavi za ZDNews.hr kazao je kako FIBA nije blokirala KK Zadar. – Ja sad mogu dovesti igrača ako želim, tko mi što može? – kazao je Skroče, kazavši kako je sve stvar menadžera Romea Travisa i FIBA-e, a ne KK Zadar.[/pullquote]Košarkaški klub Zadar. igračka lokalnog HDZ-a, našao se nažalost u novim problemima zbog dugovanja bivšem košarkašu Romeu Travisu i njegovom menadžeru – doznaje redakcija portala ZDNews.hr. Radi se o iznosu od 350 tisuća kuna. U izjavi za ZDNews.hr, direktor KK Zadar, Boris Skroče, kazao je kako on posjeduje uplatnice i dokaze, koji, po njemu, potvrđuju da je iznos uplaćen. Drugim riječima, direktor Zadra optužio je FIBA-u da laže.

Skroče: Neću dostaviti uplatnice!

Tko u cijeloj priči laže i zbog čega Skroče ne želi pokazati uplatnice, ako ih ima, pokazat će vrijeme. – To je poslovna tajna i neću vam dostaviti uplatnice na uvid. Ni vama ni javnosti – bahato će Skroče.

A dok se Skroče dokazuje i bahati pred FIBA-om, krovna košarkaška organizacija zabranila je Zadru dovođenje stranih i domaćih igrača.

Ne razmišljam o ostavci – kazao je Skroče na naš upit hoće li istu dati ukoliko se pokaže kako je FIBA uistinu blokirala KK Zadar.





Related Articles

Back to top button