ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Bori Poštaru radi objave komentara na ZDNews.hr-u izdana mjera zabrane prilaska ŠC Višnjik

Boris Marin

Legendarni zadarski navijač, osnivač Tornada i počasni predsjednik iste Udruge, Boris Marin, poznatiji po nadimku “Boro Poštar”, od danas i službeno ima zabranu prilaska Športskom centru Višnjik, a sve radi komentara koje je posljednjih dana pod svojim punim imenom i prezimenom objavljivao na našem portalu, ZDNews.hr, na temu utakmice Partizan – Zadar odnosno nereda u kojima su Zadarski košarkaši usred beogradske dvorane Pionir gađani raznim predmetima za vrijeme iste utakmice.

– Jutros sam pozvan na obavjesni razgovor u policiju gdje su mi inspektori rekli da se ne smijem pojaviti sutrašnjoj utakmici Zadra i Crvene zvezde niti prilaziti ŠC Višnjik, a sve radi toga što sam pozvao navijače da u što većem broju dođu na utakmicu. Nije mi jasno zbog čega mi je izrečena zabrana i naprosto sam razočaran ovakvom odlukom policije.

Kao razlog policija je navela to što sam pozvao sve pripadnike Tornada i navijače Zadra da podrže naš klub u sutrašnjoj utakmici. Naprosto mi je neshvatljivo je zbog čega se sve ovo događa. Zar je problem to što u Srbiji postoje četnici? Pa četnici su i u njihovom parlamentu. Oni sami sebe nazivaju četnicima, a meni je izdana zabrana prilaska ŠC Višnjik jer sam ponovio isto! Pa to je smiješno. Naši igrači i naš klub teško su napadnuti u Beogradu i to je jedina i prava istina o kojoj trebamo pričati, a ne o ovim glupostima – kazao je Marin u ekskluzivnom razgovoru za ZDNews.hr te za kraj dodao:

– Ogorčen sam i da imam kako, napustio bih Hrvatsku zauvjek. Branio sam ovu domovinu, brat mi je bio ranjen u ratu i stvarno ne znam što reći na sve. Mogu samo za kraj kazati da sam se više osjećao kao Hrvat u vrijeme Josipa Broza Tita nego danas.





Related Articles

Back to top button