112Zadne-Izdvojeno

Bomba bačena u kafić u kojem je dan ranije pronađena droga

policija1Stanari zgrade u Ulici Polačišće jučer, kasno poslijepodne doživjeli su šok i neugodu od detonacija koju je prouzročila eksplozivna naprava ubačena u kafić koji se nalazi u prizemlju.

U Operativnom komunikacijskom centru PU Zadarske jutros smo dobili informaciju kako se eksplozija zbila u 17.55 sati, kada je u kafić ubačena eksplozivna naprava. Srećom da je u to doba kafić, u vlasništvu 51-godišnjaka nije bilo nikoga. Došlo je do unutarnjeg oštećenja, utvrđeno je policijskim očevidom, dok vlasnik procjenjuje štetu na 80-tak tisuća kuna.
Policija traga za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg je podignuta kaznena prijava za izazivanje opće opasne radnje.

U istom poslovnom prostoru dan ranije policija je otkrila izvjesnu količinu droge, (10 grama kokaina, gram marihuane i gram amfetamina) zbog koje je vlasnik tog ugostiteljskog objekta bio priveden i protiv njega je podignuta kaznena prijava za neovlaštenu proizvodnju i promet droga.

Iako su mediji jučer dobili službeno priopćenje iz PU zadarske o drogi koja je otkrivena u poslovnom prostoru u vlasništvu 51-godišnjaka, danas nam je vlasnik to demantirao, tvrdeći kako je takva objava njemu nanjela nemjerljivu štetu. – To nije istina. Droga nije otkrivena u mom kafiću nego u skladištu koje je 30 metara udaljeno. U petak ću podnijeti kaznenu prijavu protiv PU zadarske jer je zbog te vijesti meni bačena bomba u kafić. Što da je unutra netko bio, pitao se ogorečni vlasnik kafića na Relji. .

 





Related Articles

Back to top button