ZadarZadne-Izdvojeno

Bolnica za uklanjanje ruševne gostionice Putnik treba građevinsku dozvolu

putnik__poliklinika_1299571630Na pitanje hoće li se u sklopu završetka Poliklinike ukloniti ruševina gostionice Putnik, koja je zajedno s terenom bila predmet sudskog spora u kojem je dano pravo vlasništva Općoj bolnici Zadar, iz Ravnqteljstva smo dobili odgovor iz kojeg je jasno da će ruševina i dalje tamo biti ruglo.

– Izvođač radova će u skladu s preuzetim ugovornim obvezama za izgradnju Poliklinike Zadar i uređenja okoliša iste, ispuniti sve preuzete obveze.

To znači da je u obvezi srušiti samo manji dio predmetne građevine (u naravi ruševine). Sve drugo bi bio predmet nekog drugog projekta, građevinske dozvole i ugovora, navodi se u pisanom odgovoru kojeg  potpisuje stečajna upraviteljica Mirjana Mrčela.

Iz gradskog odjela za gospodarenje gradskom imovinom prošlog tjedna dobili smo informaciju kako je sudski spor, koji se vodio između Opće bolnice Zadar kao tužitelja, te Šarić Živojina i dr. kao tuženika, pravomoćno okončan u korist Opće bolnice.

To je građevinsko zemljište nekadašnja Općina deposedirala bivšim vlasnicima i dodijelila Općoj bolnici, odgovoreno nam je iz gradske uprave.

 





Related Articles

Back to top button