112Zadne-Izdvojeno

Bivši suprug pucao u desetomjesečno dijete i muškarca s kojim je živjela njegova bivša

FOTO: HRT Zadar Centar
FOTO: HRT Zadar Centar

HRT-ov novinar Ante Kolanović javio se iz Kijevske ulice gdje se dogodio zločin. Neslužbeno prema svemu sudeći, bivši suprug došao je u kuću gdje je živi njegova bivša supruga sa svojim sadašnjim partnerom. Pucao je u muškarca, ali i u desetomjesečno dijete. Iako nema službenih potvrda u kakvom su stanju ranjeni muškarac, a pogotovo maleno dijete, prema onome što smo dosada saznali oboje imaju teške i po život opasne ozlijede. U zadarskoj Općoj bolnici liječnici se bore za njihove živote. Službene informacije očekujemo za četrdesetak minuta.

Policija je oko 11 sati, zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u Kijevskoj ulici u Zadru. U dvorištu kuće u toj ulici policajci su zatekli dijete i muškarca s teškim ozljedama od vatrenog oružja. Dijete su u zadarsku bolnicu prevezli policajci službenim vozilom, a muškarca, nakon ukazivanja pomoći, djelatnici Hitne medicinske pomoći.

U službenim prostorijama policije u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem.





Related Articles

Back to top button