ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Bariša Krasić sve ozbiljniji, za back-up playa će se boriti Mikulić, Pešut i Došen

Ante Nazor (Foto: Zadarski list)

Pripreme potencijalnih kandidata za prvu momčad Košarkaškog kluba Zadar polako, ali sigurno ulaze ulaze u novu, ozbiljniju fazu u kojoj će se izvršiti detaljnija selekcija, odnosno znat će se više koji od igrača zadovoljavaju, a koji ne. Tako je trener Zadra, Ante Nazor u razgovoru za ZDNews.hr potvrdio kako stručni stožer sve ozbiljnije prati rad Bariše Krasića, Ivana Mikulića, ali i ostalih igrača na razigravačkoj poziciji. Nazor je također potvrdio navode ZDNews.hr-a kako će se treninzima priključiti i Nikola Došen, dojučerašnji igrač Dubrovnika.

– Radi se, marljivo se radi i to je ono što nas raduje. Radimo ozbiljne analize i pratimo svaki pokret igrača koji treniraju s nama i to je ono čime smo trenutno zaokupirani. Što se tiče Bariše Krasića, mislimo da bi nam on mogao pomoći ukoliko se održi u zadovoljavajućoj formi. Mislimo da bi od njega čak mogli imati koristi u budućnosti – kazao je Nazor.

Na naš upit kakva je situacija s razigravačima, trener Zadra kazao je kako će vidjeti ima li među trenutnim kandidatima mjesta za potencijalnog back-up razigravača. Na toj poziciji najviše će konkurirati Ivan Mikulić, Luka Pešut, ali i Nikola Došen koji bi se na treningu trebao pojaviti u ponedjeljak.

– Tu su Ivan (Mikulić) i Luka (Pešut) koji s nama treniraju od prvog dana i moram ih pohvaliti. Dečki dobro rade. U neke detaljne analize još uvijek ne mogu ulaziti. Mogu vam potvrditi i informaciju da će nam se sljedeći tjedan, najvjerojatnije u ponedjeljak priključiti i Nikola Došen, igrač koji je prošao kroz sve reprezentativne selekcije, ujedno i igrač s dosta iskustva – kazao je Nazor.

Za kraj dodajmo i informaciju kako je trener Zadra demantirao vijesti o dovođenju pojedinih stranih igrača koji su se posljednjih dana spominjali zadarkom Kalelargom.

 





Related Articles

Back to top button