ZadarZadne-Izdvojeno

Barančić: “Smijenite Nadzorni odbor KK Zadar”; Kalmeta: “Neki imaju manje od 1% podrške”

Marko Barančić
Marko Barančić

Gradski vijećnik HSP dr. Ante Starčevića, Marko Barančić, vrlo žustro i jezgrovito govorio je o stanju u Košarkaškom klubu Zadar. Na opće iznenađenje prisutnih, pošto se radi o koalicijskom partneru vladajuće stranke, Barančić je jasno i glasno zatražio smjenu predsjednika Nadzornog odbora kluba, Darka Kasapa, ali i, kako je kazao, svih ostalih koje je Grad Zadar imenovao u NO kluba. No, Barančić tu s kritikama nije stao. Naglasio je kako se domaćim igračima ne daje prilika, već se, nepotrebno dovode strani igrači, što je “skup sport”.

Vidno iznenađen reakcijom vijećnika Barančića, gradonačelnik Božidar Kalmeta pokušao je smiriti stvar govoreći o tome kako prostora za napredak uvijek ima. Dodao je i kako se za klub u dogledno vrijeme mora pronaći novi način funkcioniranja jer je, kako je kazao, ovaj model upravljanja loš i neodrživ.

Kalmeta odgovorio Barančiću: Neke stranke imaju manje od 1% popularnosti, građani su tu da ocijene svakog od nas

No, tu nije stao. Kazao je kako svatko ima pravo govoriti što hoće, ali, aludirajući pritom na posljednje rezultate Crobarometra koji Barančićevoj stranci daju 0,1% popularnosti, kazao je kako su građani ti koji će odlučiti tko je u pravu a tko nije.

– Neke stranke imaju 35, neke 1, a neke i manje od 1% podrške građana – kazao je Kalmeta sarkastično u odgovoru Barančiću.

Izlaganje vijećnika Barančića nagrađeno je pljeskom Marka Pupića Bakrača iz posljednjeg reda.

 





Related Articles

Back to top button