ZADAR SportZadne-Izdvojeno

AUDIO – Poslušajte ‘pjesnikov’ emotivni govor nakon pobjede nad Zvezdom: “Ponosan sam što sam trener Zadra”!

Ante Nazor (Foto: Zadarski list)

Nakon velike pobjede Zadra nad Crvenom zvezdom u drugom kolu ABA lige, trener Zadra, Ante Nazor bio je posebno emotivno inspiriran, te je u četverominutnom dijalogu s novinarima u više navrata istakao kako je ponosan što je trener Zadra. Nazor je naglasio i to kako “Zadrani nisu postupili onako kako su “neki” postupili”, aludiravši nedvosmisleno na prošlotjedne nerede u Beogradu. Više u audio prilogu.

Goran Vrbanc:

[jwplayer mediaid=”5380″]

– Prvo bih se htio zahvaliti publici što su nas došli podržati u ovako velikom broju, to nam je dalo dodatan impuls jer su bili naš šesti igrač na terenu, htio bih se zahvaliti momčadi što smo tako odreagirali, jer u Partizanu je bilo dosta loše i malo su nas nezgodno i pokrali. Mislim da je bila jako teška utakmica, skupili smo se i na kraju smo dobili. Zadovoljan sam svojom igrom, ali prije bih rekao da sam zadovoljan što smo kao momčad pobijedili.

Ante Nazor:

[jwplayer mediaid=”5382″]

– Čestitao bih svojim momcima, borili su se bespoštedno i kao momčad, što me jako raduje. Mislim da imamo veliki prostor za napredak i s ovom momčadi će trebat imati strpljenja. Kao što ste vidjeli nije bilo sve tečno kako bi trebalo biti, ali nadam se ako će momci nastaviti s krvavim radom kao u protekla dva mjeseca, posebno ovi mlađi nedefinirani igrači, koji su negdje “middle age” da možemo sa svakim igrati, što smo dokazali u ove dvije utakmice. Ova utakmica je samo nastavak dobre utakmice u Beogradu. Tu utakmicu ne bih htio komentirati da ne izađem iz domene sporta. Zahvaljujem publici koja se pokazala da je civilizirana i da je Zadar civiliziran grad i da nije kao neki drugi. To me jako raduje i zaista sam ponosan što sam trener ovog kluba i što se košarka vraća ovdje i što smo vratili balun našoj dici. Bit će uspona i padova, ali treba biti čvrsto na zemlji.





Related Articles

Back to top button