ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Aramis Naglić: Zadru želim sve najbolje

Boris Skroče - očito ima problema s mobitelom u  posljednje vrijeme
Boris Skroče – očito ima problema s mobitelom u posljednje vrijeme

Ponedjeljak, 19. kolovoza. U gradu košarke, kada je košarka u pitanje u posljednje vrijeme nema ništa novoga. Osim jedne dezinformacije koja doduše nije ni došla iz samog Zadra, a ta je kako će trener Zadra u sljedećoj sezoni biti Tonči Mašina.

Boris Skroče stopama Darka Kasapa – počeo ignorirati novinare

Međutim, nakon što je članak objavljen na portalu Crosarka.com, ubrzo je isti uklonjen bez bilo kakve isprike. Osim što se ista “vijest” autora Tea Cilara pokazal neistinitom, odnosno lažnom, direktor kluba Boris Skroče odbio je ZDNews.hr-u bilo što komentirati. Vrlo neprofesionalno, u stilu svog stranačkog šefa, Darka Kasapa, predsjednika Nadzornog odbora kluba, odbio je naša dva poziva poslavši nam kratku poruku “Sast”, što bi u prijevodu vjerojatno trebalo značiti “Na sastanku sam”. Skroču, ali i Kasapa smo pokušali dobiti kasnije, no bezuspješno. I mi i još neki mediji. Rekli bi oni bolje upućeniji u medije, vrlo neprofesionalno ponašanje direktora Skroče. U međuvremenu, Boris Skroče nekome je dao izjavu kako Mašina neće biti trener Zadra. I to je to.

Aramis Naglić. Foto: Kosarka.org
Aramis Naglić. Foto: Kosarka.org

Naglića kontaktirali prije tjedan dana

Vratimo se na zbilju i realnost. Prije točno tjedan dana, u utorak 13. kolovoza 2013. sportski direktor Košarkaškog kluba Zadar, Branko Skroče, kontaktirao je Aramisa Naglića, bivšeg legendarnog igrača Zadra, danas trenera, kako bi vidio koje su Naglićeve želje i ambicije kada je KK Zadar u pitanju. Potvrdio je to sam Naglić u razgovoru za ZDNews.hr kazavši kako mu je žao što, očito, neće kao trener Zadra povesti svega nekoliko igrača, koliko ih Zadar ima u svom rosteru, u pripreme za novu sezonu.

– Kontakata je bilo, prije tjedan dana, dakle u utorak me kontaktirao gospodin Branko Skroče, sportski direktor mog Zadra. Razgovarali smo o mnogim temama, pa i o onoj koja je vezana za moj trenerski posao. Razzogavali smo i o igračima koje bi eventualno mogli angažirati ukoliko bih preuzeo klupu Zadar, no nakon razgovora, nitko iz kluba me više nije kontaktirao – kaže Naglić.

Zadar je moj, želim vam sve najbolje

Naglić u razgovoru također napominje kako je od Zadra puno dobio u igračkoj karijeri.

– Mogu slobodno reći da je Zadar najkošarkaškiji grad. Zadar je meni puno dao, vjerujem i da sam ja njemu u svojoj igračkoj karijeri dao dovoljno. Odnosn, dao sam sve što sam mogao i znao. Zadar je moj klub. Pratit ću događanja u klubu i želim svima sve najbolje. Želim svom Zadru sve najbolje – za kraj će Naglić.





Related Articles

Back to top button