ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Ante Nazor se vraća na klupu Zadra?

Ante Nazor (Foto: 057info.hr)
Ante Nazor (Foto: 057info.hr)

Nakon odrađene sezone 2012/13 u Košarkaškom klubu Zadar i nakon neuspješne realizacije ugovora s istim klubom lani, splitski trener Ante Nazor na pragu je povratka u Zadar, vijest je ovo koju je za ZDNews.hr potvrdio jedan visoki izvor iz HKS-a koji je želio ostati anoniman. Iako službeno ništa nije riješeno, odnosno ugovor između kluba i trenera nije potpisan, sam Ante Nazor u razgovoru za naš portal prije nekoliko dana kazao je kako i dalje ima ugovorom vezan za KK Split, što cijelu priču čini još kompliciranijom.

Razgovarali s Vidakovićem i Nazorom

Međutim, na naš upit je li razgovarao s čelnim ljudima Zadra o povratku u Krešin dom, Nazor je kazao kako je bilo nekakvih razgovora, ali nije htio o detaljima. O čemu i na kojoj razini su razgovarali djelatnici KK Zadar s trenerom Nazorom tako do danas ostaje nepoznato. Poznata je samo činjenica da se razgovaralo i s trenerom Rajkom Vidakovićem, koji je s klubom uspješno, baš kao i Nazor prije godinu dana, ostao u ABA ligi.

Klub neozbiljnih ljudi

Međutim, kad je KK Zadar u pitanju, neozbiljnost i neprofesionalnost su uglavnom na visokoj razini. Prisjetimo li se samo lanjske nepotrebne trakavice oko “dovođenja” Rade Trifunovića i još nekoliko trenera koji nikad zapravo nikad nisu preuzeli klupu Zadra, sve dok jedan od trenera i službeno ne stavi potpis na ugovor s klubom, javnost i navijači nesposobnoj Upravi – jednostavno i to s pravom, ne vjeruju.

 





Related Articles

Back to top button