IzdvojenoZadar

Ante Babić: Drago Maračić neće biti smijenjen

Nakon što je ZADAR News danas oko 20 sati objavio članak s informacijom da će Drago Maračić, direktor Čistoće biti smijenjen, a da bi na njegovu funkciju trebao doći Boris Skroće, javio nam se zamjenik gradonačelnika Branka Dukića, Ante Babić koji je te tvrdnje odbacio. 

– U Gradu Zadru nikad nismo razmišljali o smjeni direktora Čistoće, Drage Maračića tako da je ta informacija netočna – kazao je Babić za ZADAR News. 

Podsjetimo, iako je tek 1. srpnja 2016. imenovan nasljednikom Tomislava Ćurka, koji nije dobio novi četverogodišnji mandat jer se usudio kandidirati protiv Božidara Kalmete za funkciju predsjednika županijskog HDZ-a, aktualni direktor gradske komunalne tvrke Čiatoća, prema informacijama kojima raspolaže ZADAR News trebao je bi trebao biti smijenjen, a na njegovo mjesto trebao je doći Boris Skroće, donedavni direktor Košarkaškog kluba Zadar koji je također radi nezadovoljstva politike i Božidara Kalmete osobno morao otići s funkcije nakon što mu je istekao mandat (nije se nadidirao za novi mandat kojega je dobio Željko Žilavec, op.a)

Zamjena Drage Maračića Borisom Skroćom, vjeruju mnogi, bila bi u rangu nogometne izmjene. Bilo bi to kao da iz igre vadite Messija ili Ronalda i zamijenite ih, primjerice, Matom Baturinom.

Izjavom zamjenika gradonačelnika Ante Babića kako Grad Zadar neće ići u rušenje svog čovjeka donekle su smireni ionako nemirni duhovi lokalnih HDZ-ovaca i njihovih klanova, kojih je, odlaskom Božidara Kalmete iz aktivne politike, očito je, sve više.

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

 1. Gosp. Boris Skroče je naj idealniji kandidat za direktora Čistoče , ako je uspio spasiti KK ZADAR onda može i Čistoču izvuči iz gliba korupcije i pogodovanja . A ti Babiću izađi iz šupka od šefa Don K. jer tko si ti da odlučuješ o novom direktoru gosp. Skroči pokraj Gradonačelnika Dukića?

 2. Jeste li u potrebi za dodatnim gotovinskim / hitnim novcem?
  Prijavite se za zajam sada!
  ✅Loan u mogućnosti iznos od 6000 eura – iznad
  ✅ Trajanje trajanja zajamčenih zajmova
  ✅Na nisku kamatnu stopu od 2%

  Kontaktirajte nas za više detalja:
  Gonzalezova financijska tvrtka
  E-adresa: (gonzalezandresloan@gmail.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close