ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Akcija Mladih traži žurnu raspravu o KK Zadar, SDP i Reformisti su također “za”

Marko Pupić Bakrač
Marko Pupić Bakrač
Gradsko vijeće Grada Zadra, koje bi trebalo zasjedati uskoro, opet bi moglo postati poprište žestokih rasprava. Naime, prema dostupnim informacijama, Akcija Mladih organizirat će prikupljanje potpisa kako bi prikupili trećinu potpisa vijećnika gradskog vijeća Grada Zadra, koja je potrebna kako bi se određena tematska točka stavila na dnevni red po žurnom postupku.

A određena točka dnevnog reda trebala bi biti katastrofalno loše financijsko stanje u KK Zadar.

SDP i Reformisti podržavaju prijedlog Akcije Mladih: “I mi smo za točku o klubu”

Potpredsjednica GO SDP-a, Irena Dragić u razgovoru za ZDNews.hr kazala je kako će vijećnici SDP-a podržati prijedlog Akcije Mladih.

– Mi smo za uvrštenje točke na dnevni red po žurnom postupku i prijedlog Akcije Mladih ćemo podržati, iako smo za to da se o klubu raspravlja na tematskoj sjednici, a ne samo na jednoj točki. Svi smo svjesni činjenice koliko KK Zadar znači svima u gradu, kazala je Dragić.

Iz redova Reformista također je stigao pozitivan odgovor. Vesna Sabolić kazala je kako će ona i Ljiljana Klarin, baš kao i vijećnici SDP-a, podržati inicijativu Akcije Mladih.

– Zašto ne, svi znamo koliko KK Zadar znači Zadranima. Gospođa Ljiljana Klarin i ja zasigurno ćemo podržati prijedlog, ali ćemo se prije toga savjetovati s Predsjedništvom Reformista u Zadru i mislim da neće biti nekih problema po tom pitanju – kazala je Sabolić.





Related Articles

Back to top button