112

32-godišnjakinja uhvaćena u krađi parfema

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirani su četiri teške krađe, dvije krađe i jedno narušavanje javnog reda i mira. Dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjim maloljetnikom iz Zadra, kojeg se sumnjiči da je početkom ožujka u Ulici Skročini u Zadru, iz dvorišta kuće otuđio drvene građevinske oplate u vlasništvu građevinskog poduzeća iz Zadra, vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Istog maloljetnika tereti se i da je, potkraj veljače, u Ulici Franje Petrića u Zadru, otuđio skuter Baotian u vlasništvu 32-godišnjaka iz Zadra. Skuter je vraćen vlasniku. Također se sumnja da je maloljetnik, sredinom siječnja, u noćnom klubu na Obali kneza Branimira u Zadru, 26-godišnjakinji otuđio mobitel i parfem.

Prema maloljetniku, Državnom odvjetniku za mladež podnijeto je posebno izvješće zbog teških krađa i krađa.

 Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakinjom iz Zadra, koja je zatečena jučer u popodnevnim satima, u krađi parfema u trgovačkom centru u Ulici Akcije Maslenica u Zadru.

Protiv nje državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog krađe.





Related Articles

Back to top button