112

20-godišnjak osumnjičen za provalu u poslovnicu Rent-a cara

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su dvije teške krađe i dvije krađe. Evidentirane su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 17 i 18-godišnjacima s benkovačkog područja, koje se sumnjiči da su, početkom travnja provalili u prostorije Grada Benkovca iz kojih su otuđili dvije boce vina i fotoaparat. Također ih se sumnjiči da su u ožujku i travnju provalili u prostorije srednje škole u Benkovcu, odakle su otuđili tehničku robu i alat u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Isti dvojac tereti sa i za provalu u prodavaonicu u Ulici Zrinskih i Frankopana u Benkovcu, iz kojeg su otuđili bocu pića i slatkiše u vrijednosti od nekoliko stotina kuna. Prema maloljetnicima državnom odvjetniku za mladež podnijeto je posebno izvješće zbog teških krađa.

Policijski službenici I PP Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom iz Zadra kojeg se sumnjiči da je, krajem ožujka, provalio u poslovnicu rent-a-car u Ulici Narodnog lista u Zadru, iz koje je otuđio satove Casio, Police i Fossil, u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Sumnja se da je isti mladić u ovu poslovnicu provalio i početkom travnja i otuđio nekoliko stotina kuna.

Protiv njega državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog teških krađa.

Dovršeno je i istraživanje nad 30-godišnjakom iz okolice Zadra, kojega su policijski službenici, jučer u prijepodnevnim satima, zatekli u krađi elektromotora i drugog metala u bivšoj vojarni Šepurine u Zatonu. Protiv njega državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog krađe.





Related Articles

Back to top button